Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa HDP milletvekilinin aracına silahlı saldırı

GÜNCEL 13.02.2022 - 20:51, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa HDP milletvekilinin aracına silahlı saldırı

Viranşehir’de bir eve misafirliğe gittiği belirtilen HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, döndüğünde aracını kurşunlanmış bir şekilde buldu.
Viranşehir’de bir eve misafirliğe gittiği belirtilen HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, döndüğünde aracını kurşunlanmış bir şekilde buldu. Araçta kimsenin olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.    Olay bugün akşam saatlerine doğru Viranşehir’de yaşandı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçeye giden HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, bir eve ziyarete gitti. Ziyaret yaklaşık bir saat kadar sürdü. Ziyaretin ardından beraberindekilerle birlikte otomobiline doğru giden Sürücü, aracın arka camında mermi izi olduğunu fark etti.   
Viranşehir’de bir eve misafirliğe gittiği belirtilen HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, döndüğünde aracını kurşunlanmış bir şekilde buldu.

Viranşehir’de bir eve misafirliğe gittiği belirtilen HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, döndüğünde aracını kurşunlanmış bir şekilde buldu. Araçta kimsenin olmaması nedeniyle yaralanan olmadı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 

Olay bugün akşam saatlerine doğru Viranşehir’de yaşandı. Bir dizi temaslarda bulunmak üzere ilçeye giden HDP Şanlıurfa Milletvekili Ayşe Sürücü, bir eve ziyarete gitti. Ziyaret yaklaşık bir saat kadar sürdü.


Ziyaretin ardından beraberindekilerle birlikte otomobiline doğru giden Sürücü, aracın arka camında mermi izi olduğunu fark etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.