Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa'da yaralanan her 2 polis memuruda şehit oldu.

GÜNCEL 10.03.2022 - 00:50, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa'da yaralanan her 2 polis memuruda şehit oldu.

Şanlıurfa'da silahlı saldırı sonucu yaralanan her 2 polis memuru şehit oldu.
Silahlı saldırı sonucu hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan polis memuru Cemal Bozkurt'tan sonra aynı saldırıda yaralanan komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici'den de acı haber geldi.   Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesinde Komiser Yardımcısı olan Binici, kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehit polisler için yarın il emniyet müdürlüğünde tören düzenlenecek. Ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlanacak.
Şanlıurfa'da silahlı saldırı sonucu yaralanan her 2 polis memuru şehit oldu.

Silahlı saldırı sonucu hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan polis memuru Cemal Bozkurt'tan sonra aynı saldırıda yaralanan komiser yardımcısı Abdullah Yasir Binici'den de acı haber geldi.
 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şubesinde Komiser Yardımcısı olan Binici, kaldırıldığı Balıklıgöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit polisler için yarın il emniyet müdürlüğünde tören düzenlenecek. Ardından şehitlerin cenazeleri memleketlerine uğurlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.