Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Şanlıurfa'da 'baba' dehşeti! 2 oğlunu da vurdu, biri öldü!

GÜNCEL 14.06.2022 - 00:50, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Şanlıurfa'da 'baba' dehşeti! 2 oğlunu da vurdu, biri öldü!

Haliliye'de aile içinde yaşanan kavgada bir baba 2 oğlunu da silahla vurdu. Oğullarından biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralı...
Haliliye'de aile içinde yaşanan kavgada bir baba 2 oğlunu da silahla vurdu. Oğullarından biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralı... İddiaya göre, aile içinde yaşanan tartışma büyüdü. Bağırma seslerine bir anda silah sesleri karıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine giden sağlık ekipleri 25 yaşındaki Gökhan Bağçevan'ın omzundan, 27 yaşındaki ağabeyi Fatih Bağçevan'ın ise göğsünden vurulması sonucu yaralandığını belirledi. Yaralı kardeşler olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Şanlıurfa Eğitime ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abi Fatih Bağçevan'ın doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği, kardeşinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. BABALARI VURDU İDDİASI Olayla ilgili soruşturma başlatılırken her iki kardeşin de babaları tarafından vurulduğu iddia edildi.
Haliliye'de aile içinde yaşanan kavgada bir baba 2 oğlunu da silahla vurdu. Oğullarından biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralı...

Haliliye'de aile içinde yaşanan kavgada bir baba 2 oğlunu da silahla vurdu. Oğullarından biri hayatını kaybetti, diğeri de ağır yaralı... İddiaya göre, aile içinde yaşanan tartışma büyüdü. Bağırma seslerine bir anda silah sesleri karıştı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri 25 yaşındaki Gökhan Bağçevan'ın omzundan, 27 yaşındaki ağabeyi Fatih Bağçevan'ın ise göğsünden vurulması sonucu yaralandığını belirledi. Yaralı kardeşler olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulansla Şanlıurfa Eğitime ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abi Fatih Bağçevan'ın doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği, kardeşinin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

BABALARI VURDU İDDİASI

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken her iki kardeşin de babaları tarafından vurulduğu iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.