Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Salgından olumsuz etkilenen esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı

09.04.2021 - 13:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Salgından olumsuz etkilenen esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı

Haber: Yusuf Öztepeli-Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özelikle esnafı etkileyen COVİD-19 virüsü nedeniyle zor anlar yaşayan esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı.
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özelikle esnafı etkileyen COVİD-19 virüsü nedeniyle zor anlar yaşayan esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı. Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi şire pazarı esnafı, bir yıldır pandemi nedeniyle satışlarda durgunluk yaşarken, esnaf umudunu sayılı günler kalan Ramazan ayına bağladı. Her yıl Ramazan ayına günler kala yoğunluğun yaşandığı Pazarda, pandemi nedeniyle sessizlik hâkim. Ramazan alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ise, fiyatların geçen yıllara oranla yüksekliğinden şikâyetçi oluyor. Ramazan alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ile esnaf arasında sıkı pazarlıkların yapıldığı görüldü. "Salgın var diye iş yapamıyoruz" Şire pazarı esnaflarından İzettin Çay,’ Salgın nedeniyle bir yıldır doğru dürüş iş yapmadıklarını, umutlarını Ramazan ayına bağladıklarını’ belirterek, “Maalesef salgından dolayı mağduruz, salgın var diye iş yapamıyoruz. Temennimiz, Ramazan ayının bereketiyle gelmesidir. Ramazan’la birlikte bu salgının biteceğini umut ediyoruz” dedi
Haber: Yusuf Öztepeli-Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özelikle esnafı etkileyen COVİD-19 virüsü nedeniyle zor anlar yaşayan esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve özelikle esnafı etkileyen COVİD-19 virüsü nedeniyle zor anlar yaşayan esnaf, umudunu Ramazan ayına bağladı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi şire pazarı esnafı, bir yıldır pandemi nedeniyle satışlarda durgunluk yaşarken, esnaf umudunu sayılı günler kalan Ramazan ayına bağladı.

Her yıl Ramazan ayına günler kala yoğunluğun yaşandığı Pazarda, pandemi nedeniyle sessizlik hâkim. Ramazan alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ise, fiyatların geçen yıllara oranla yüksekliğinden şikâyetçi oluyor. Ramazan alışverişi yapmaya gelen vatandaşlar ile esnaf arasında sıkı pazarlıkların yapıldığı görüldü.

"Salgın var diye iş yapamıyoruz"

Şire pazarı esnaflarından İzettin Çay,’ Salgın nedeniyle bir yıldır doğru dürüş iş yapmadıklarını, umutlarını Ramazan ayına bağladıklarını’ belirterek, “Maalesef salgından dolayı mağduruz, salgın var diye iş yapamıyoruz. Temennimiz, Ramazan ayının bereketiyle gelmesidir. Ramazan’la birlikte bu salgının biteceğini umut ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.