Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Ramazan Etkinlikleri Büyük İlgi Görüyor

21.05.2018 - 13:06, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Ramazan Etkinlikleri Büyük İlgi Görüyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisini topluyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisini topluyor. Kitap, hediyelik eşya, Osmanlı tatlıları, yöresel damak ürünleri ve oyuncak reyonları gibi her türlü zenginliği içerisinde barındıran Ramazan sokağında düzenlenen ilahi konserleri gelen konuklardan tam not alıyor. Şanlıurfalıların Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 30 gün boyunca çeşitli konserler, söyleşiler, buluşmalar ve benzer programlar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazan geleneklerini esas alarak etkinliklerini sürdürüyor. Ramazan sokağını ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada kurulan stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Bu yıl da Büyükşehir Belediyemizin buluşmalarına halkımızın bu derece ilgisinin yaşanması bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Halkının ne istediğini anlayabilen bir Büyükşehir kadrosu vatandaşlarına hizmetin de en iyisini sunmanın gayreti içerisinde" dedi. Haleplibahçe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında vatandaşlara devam eden programlar çerçevesinde ilk olarak Dergah Cami İmam Hatibi İbrahim Onat tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu. Semah gösterileri ve çocuklara yönelik etkinliklerle devam eden programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisini topluyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı, ilk günden bu yana vatandaşların yoğun ilgisini topluyor. Kitap, hediyelik eşya, Osmanlı tatlıları, yöresel damak ürünleri ve oyuncak reyonları gibi her türlü zenginliği içerisinde barındıran Ramazan sokağında düzenlenen ilahi konserleri gelen konuklardan tam not alıyor.

Şanlıurfalıların Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 30 gün boyunca çeşitli konserler, söyleşiler, buluşmalar ve benzer programlar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazan geleneklerini esas alarak etkinliklerini sürdürüyor.

Ramazan sokağını ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada kurulan stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Bu yıl da Büyükşehir Belediyemizin buluşmalarına halkımızın bu derece ilgisinin yaşanması bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Halkının ne istediğini anlayabilen bir Büyükşehir kadrosu vatandaşlarına hizmetin de en iyisini sunmanın gayreti içerisinde" dedi.

Haleplibahçe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında vatandaşlara devam eden programlar çerçevesinde ilk olarak Dergah Cami İmam Hatibi İbrahim Onat tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Semah gösterileri ve çocuklara yönelik etkinliklerle devam eden programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.