Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Önce eşini, sonra kendini öldürdü!

GÜNCEL 24.12.2021 - 19:35, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Önce eşini, sonra kendini öldürdü!

Cinnet geçiren koca herkesin gözü önünde önce eşini, sonrada kendini öldürdü
Merkez Eyyübiye ilçesindeki 23 Nolu Yenice Aile Sağlık Merkezi'ne 6 aylık bebeğini aşı için götüren M.B. ile kocası M.Ş.B, merkezin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ş.B. yanındaki tabancayla karısını vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.    Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlattı. Cesetler, Urfa Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Soruşturma sürüyor.   Haber Merkezi          
Cinnet geçiren koca herkesin gözü önünde önce eşini, sonrada kendini öldürdü

Merkez Eyyübiye ilçesindeki 23 Nolu Yenice Aile Sağlık Merkezi'ne 6 aylık bebeğini aşı için götüren M.B. ile kocası M.Ş.B, merkezin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine M.Ş.B. yanındaki tabancayla karısını vurduktan sonra aynı silahla intihar etti. 

 

Silah sesleri üzerine olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri bölgede çalışma başlattı. Cesetler, Urfa Adli Tıp Morguna kaldırıldı.

Soruşturma sürüyor.  

Haber Merkezi    


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.