Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Okul bahçesinde bıçaklı kavga: 1 öğrenci yaralı

GÜNCEL 11.12.2021 - 09:11, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Okul bahçesinde bıçaklı kavga: 1 öğrenci yaralı

Bir okulun bahçesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanan 1 öğrenci yaralandı. Okul bahçesindeki kavga kameralara yansıdı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Edinilen bilgiye göre, olay Karaköprü ilçesinde yer alan Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde meydana geldi. İki öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada öğrenciler yerde birbirlerine vurmaya devam etti. Kavgaya müdahale eden öğretmenler de öğrencileri ayırmakta zorlandı. Kavgada bir öğrencinin bıçaklanarak yaralandığı belirtilirken, okula polis ekipleri çağrıldı. Öğrencilerin kavgası kız öğrenciler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.
Bir okulun bahçesinde öğrenciler arasında çıkan kavgada bıçaklanan 1 öğrenci yaralandı. Okul bahçesindeki kavga kameralara yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Edinilen bilgiye göre, olay Karaköprü ilçesinde yer alan Adnan Menderes Anadolu Lisesi bahçesinde meydana geldi. İki öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce ortalık savaş alanına döndü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu kavgada öğrenciler yerde birbirlerine vurmaya devam etti. Kavgaya müdahale eden öğretmenler de öğrencileri ayırmakta zorlandı. Kavgada bir öğrencinin bıçaklanarak yaralandığı belirtilirken, okula polis ekipleri çağrıldı. Öğrencilerin kavgası kız öğrenciler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.