Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Motosiklet sürücüsü metrelerce havaya uçtu

GÜNCEL 08.11.2021 - 00:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Motosiklet sürücüsü metrelerce havaya uçtu

Şanlıurfa'da otomobile çarpan motosikletin sürücüsü, çarpışmanın etkisiyle metrelerce havaya fırladı. Otomobilin arkasına bile bakmadan kaçtığı kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Birecik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde Mahmut Ç.'nin kullandığı 27 KJ 078 plakalı motosiklet, yolda dönüş yapan ve sürücüsünün ismi ile plakası henüz belirlenemeyen otomobile çarptı. METRELERCE HAVAYA FIRLADI Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan feci kazada, motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırladıktan sonra yere düşerken, otomobil sürücüsü ise arkasına bakmadan kaçtı. Kazayı görenler yaralının yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi.   SAĞLIK DURUMU AĞIR Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi. SÜRÜCÜYÜ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerine giden polis ekipleri, kazayı görenlerin ifadesine başvurarak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İfadeler ve kamera kayıtları doğrultusunda aracın marka, model ve plakasına ulaşan ekipler, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Şanlıurfa'da otomobile çarpan motosikletin sürücüsü, çarpışmanın etkisiyle metrelerce havaya fırladı. Otomobilin arkasına bile bakmadan kaçtığı kaza, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Motosiklet sürücüsü ise ağır yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Birecik ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi'nde Mahmut Ç.'nin kullandığı 27 KJ 078 plakalı motosiklet, yolda dönüş yapan ve sürücüsünün ismi ile plakası henüz belirlenemeyen otomobile çarptı.

METRELERCE HAVAYA FIRLADI

Güvenlik kameralarına saniye saniye yansıyan feci kazada, motosiklet sürücüsü çarpmanın etkisiyle metrelerce havaya fırladıktan sonra yere düşerken, otomobil sürücüsü ise arkasına bakmadan kaçtı. Kazayı görenler yaralının yardımına koşarak sağlık ekiplerine haber verdi.

 

SAĞLIK DURUMU AĞIR

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Birecik Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

SÜRÜCÜYÜ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. Olay yerine giden polis ekipleri, kazayı görenlerin ifadesine başvurarak güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. İfadeler ve kamera kayıtları doğrultusunda aracın marka, model ve plakasına ulaşan ekipler, kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.