Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Milletvekili Gülpınar'ın Bayram Mesajı

01.05.2022 - 13:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Milletvekili Gülpınar'ın Bayram Mesajı

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, T.B.M.M Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, T.B.M.M Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar mesajında;  Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.    Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir.    Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyor. Başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutluyorum ’’dedi.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, T.B.M.M Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi, T.B.M.M Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar mesajında;  Büyük bir manevi huzurla idrak ettiğimiz rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ardından, mübarek bayram günlerine ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 
 

Bayramlar; manevi duyguların zirveleştiği, insanlarımız arasındaki birlik ve kardeşlik duygularının pekiştiği, yardımlaşma ve dayanışma bağlarının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların yerini barış ve muhabbete bıraktığı çok müstesna günlerdir. 

 

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyor. Başta Şanlıurfalı hemşerilerim olmak üzere tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını Kutluyorum ’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.