Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

MECLİS ÜYESİ KIZILELMA DEVA PARTİSİ’NE KATILDI

19.10.2021 - 09:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

MECLİS ÜYESİ KIZILELMA DEVA PARTİSİ’NE KATILDI

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Eyyübiye İlçe Kongresinde Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma Genel Başkan Ali Babacan’dan rozetini alarak DEVA Partisi’ne katıldı.
16 Ekim 2021 Cumartesi günü Eyyübiye ilçe kongresini gerçekleştiren DEVA Partisi’nin kongresine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’da katıldı. Genel ve yerel konular üzerine konuşan Genel Başkan Babacan konuşmasının sonunda Önceki dönem Eyyübiye Beediye Başkan Yardımcısı ve Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma’ya rozetini takarak partiye üyeliğini aldı. Genel Başkan Ali Babacan DEVA Partisinin damlalarının ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da günden güne büyüdüğünü belirterek Kızılelma’nın partiye katılımından duyduğunu memnuniyeti getirerek, Halil Kızılelma’ya çalışmalarında başarılar diledi. Halil Kızılelma ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uzun süredir aktif siyasetin içinde olan biri olarak ülkemizin günden güne kötüye gidişine dur demek için DEVA Partisi’ne üyeliğimi yaptım. İnanıyorum ki partimiz bundan sonra ismi ile müsemma olarak dertlere DEVA olacaktır. Bu vesile ile bana desteklerini her zaman sunan İl Başkanımız Av. Ahmet Tüysüz’e ve Karaköprü İlçe Başkanımız Av. Sabri Yetim’e de teşekkürlerimi sunarım.”
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Eyyübiye İlçe Kongresinde Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma Genel Başkan Ali Babacan’dan rozetini alarak DEVA Partisi’ne katıldı.

16 Ekim 2021 Cumartesi günü Eyyübiye ilçe kongresini gerçekleştiren DEVA Partisi’nin kongresine DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’da katıldı. Genel ve yerel konular üzerine konuşan Genel Başkan Babacan konuşmasının sonunda Önceki dönem Eyyübiye Beediye Başkan Yardımcısı ve Karaköprü Meclis Üyesi Halil Kızılelma’ya rozetini takarak partiye üyeliğini aldı. Genel Başkan Ali Babacan DEVA Partisinin damlalarının ülkenin birçok yerinde olduğu gibi Şanlıurfa’da da günden güne büyüdüğünü belirterek Kızılelma’nın partiye katılımından duyduğunu memnuniyeti getirerek, Halil Kızılelma’ya çalışmalarında başarılar diledi.

Halil Kızılelma ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Uzun süredir aktif siyasetin içinde olan biri olarak ülkemizin günden güne kötüye gidişine dur demek için DEVA Partisi’ne üyeliğimi yaptım. İnanıyorum ki partimiz bundan sonra ismi ile müsemma olarak dertlere DEVA olacaktır. Bu vesile ile bana desteklerini her zaman sunan İl Başkanımız Av. Ahmet Tüysüz’e ve Karaköprü İlçe Başkanımız Av. Sabri Yetim’e de teşekkürlerimi sunarım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.