Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Mahmut Özer Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürünü Sert Fırçaladı

GÜNCEL 05.01.2022 - 20:28, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Mahmut Özer Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürünü Sert Fırçaladı

Şanlıurfa'da okulları gezen Milli Eğitim Bakanı Özer, bakımsızlık karşısında yerel bürokratları ve okul müdürünü fırçalayarak, "Siz ne iş yapıyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Şanlıurfa ziyareti devam ediyor. Birçok temasta bulunan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ile okulları da ziyaret etti. O okullardan biri, Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu oldu. BAKIMSIZLIK KARŞISINDA ŞAŞIRDI Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Özer, daha sonra okul bahçesine çıktı. Çocukların etrafını sardığı Özer, bahçenin bakımsız durumu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Yerel görevlilere ve okul müdürüne çıkışan Özer, ne iş yaptıklarını, neden bu bahçelerle ilgilenmediklerini sordu. "SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ" Özer, okul müdürünü, “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz?” ifadeleriyle fırçaladı. "GEZDİRMEDİĞİNİZ OKULLAR NE DURUMDA" Daha sonsa Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a dönen Özer, “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepki gösterdi.
Şanlıurfa'da okulları gezen Milli Eğitim Bakanı Özer, bakımsızlık karşısında yerel bürokratları ve okul müdürünü fırçalayarak, "Siz ne iş yapıyorsunuz" sözleriyle tepki gösterdi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in Şanlıurfa ziyareti devam ediyor.

Birçok temasta bulunan Özer, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ile okulları da ziyaret etti.

O okullardan biri, Buhara Eğitim Kampüsü'nde bulunan Halilurrahman Ortaokulu oldu.

BAKIMSIZLIK KARŞISINDA ŞAŞIRDI

Sınıfları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Özer, daha sonra okul bahçesine çıktı.

Çocukların etrafını sardığı Özer, bahçenin bakımsız durumu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Yerel görevlilere ve okul müdürüne çıkışan Özer, ne iş yaptıklarını, neden bu bahçelerle ilgilenmediklerini sordu.

"SİZ NE İŞ YAPIYORSUNUZ"

Özer, okul müdürünü, “Buraya bir basketbol sahası yapılmaz mı? Siz ne biçim adamsız ya? Siz ne iş yapıyorsunuz? Para istediniz de para mı vermedik? Bu çocukları niye burada mahzun halde bırakıyorsunuz?” ifadeleriyle fırçaladı.

"GEZDİRMEDİĞİNİZ OKULLAR NE DURUMDA"

Daha sonsa Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt’a dönen Özer, “Sayın Müdür, gezdirdiğiniz okul böyleyse gezdirmediğiniz okullar nasıl” diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.