Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Konya’da 7 kişilik Kürt aileyi öldüren Mehmet Altun yakalandı

04.08.2021 - 22:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Konya’da 7 kişilik Kürt aileyi öldüren Mehmet Altun yakalandı

Konya’nın Meram ilçesinde 7 kişilik Kürt aileyi katleden Mehmet Altun’un yakalandığı bildirildi
Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Meram ilçesinde 30 Temmuz'da 7 kişilik Kürt aileyi hedef alan katliamla ilgili Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen Mehmet Altun’un Bozkır ilçesi kırsalında yakalandığı bildirildi. Katil zanlısı Mehmet Altun’un ilçeye bağlı Üçpınarlar Mahallesi'ndeki saklandığı arazide yakalandığı öğrenildi. Dün de katliamla ilgili daha önce gözaltına alınan 14 kişiden 10’u tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında katil zanlısı Mehmet Altun’un eşi Z.A, babası İ.A, annesi İ.A. ve kız kardeşi A.K'nin de bulunuyor. Konya'nın Meram ilçesinde Kürt aileyi hedef alan silahlı saldırıda üçü kadın 7 kişi öldürülmüştü. Söz konusu saldırıda Yaşar Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları ve Sibel Dedeoğulları hayatını kaybetmişti.
Konya’nın Meram ilçesinde 7 kişilik Kürt aileyi katleden Mehmet Altun’un yakalandığı bildirildi

Konya Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, Meram ilçesinde 30 Temmuz'da 7 kişilik Kürt aileyi hedef alan katliamla ilgili Başsavcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında olayın faili olduğu değerlendirilen Mehmet Altun’un Bozkır ilçesi kırsalında yakalandığı bildirildi.
Katil zanlısı Mehmet Altun’un ilçeye bağlı Üçpınarlar Mahallesi'ndeki saklandığı arazide yakalandığı öğrenildi.

Dün de katliamla ilgili daha önce gözaltına alınan 14 kişiden 10’u tutuklanmıştı. Tutuklananlar arasında katil zanlısı Mehmet Altun’un eşi Z.A, babası İ.A, annesi İ.A. ve kız kardeşi A.K'nin de bulunuyor. Konya'nın Meram ilçesinde Kürt aileyi hedef alan silahlı saldırıda üçü kadın 7 kişi öldürülmüştü. Söz konusu saldırıda Yaşar Dedeoğulları, Barış Dedeoğulları, Serpil Dedeoğulları, Serap Dedeoğulları, İpek Dedeoğulları, Metin Dedeoğulları ve Sibel Dedeoğulları hayatını kaybetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.