Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kızılay Kadın Teşkilatı Tematik Çalışma Kampını Tamamladı

SİVEREK 01.09.2021 - 10:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kızılay Kadın Teşkilatı Tematik Çalışma Kampını Tamamladı

Kızılay Kadın Teşkilatı, Türkiye genelinde şubelerde faaliyet gösteren 115 Kadın Teşkilatı Başkanının katıldığı Tematik Çalışma Kampını 2-14 Ağustos tarihlerinde Heybeliada’da gerçekleştirdi.
Kızılay Kadın Teşkilatı, Türkiye genelinde şubelerde faaliyet gösteren 115 Kadın Teşkilatı Başkanının katıldığı Tematik Çalışma Kampını 2-14 Ağustos tarihlerinde Heybeliada’da gerçekleştirdi.   Türkiye genelinde şube faaliyetlerinde kadınların aktif rol alması ve çalışmalara etkin şekilde katılım göstermeleri için çeşitli etkinlikler organize eden Kızılay, bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 2-14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul/ Heybeliada’da gerçekleştirilen Kızılay Kadın Tematik Çalışma Kampına 1. devrede 55, 2. devrede ise 60 Kadın Başkanı katılım gösterdi. Siverek Subesi Kadin başkanimiz Dila Baydilli katilim sağladi.    Kızılay Kadın Teşkilatlanma Modeli Eğitimi, Gönüllü Yönetim Sistemi Eğitimi, Sosyal Medyayı Etkin ve Etkili Kullanma Eğitimi, Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi ve Sağlıklı Beslenme Semineri gibi eğitimlerin yapıldığı kampta ayrıca gelir getirici faaliyetler kapsamında “Geri Dönüşüm Malzemelerinden Hediyelik Tasarlama” atölyesi gerçekleştirildi. Kamp süresince katılımcı Kızılay Kadın Başkanları ile 4 oturum halinde çalıştay toplantısı gerçekleştirilerek iyi uygulama örnekleri sunumlar halinde paylaşıldı. Eğitim ve çalıştay faaliyetlerinin yanı sıra halk oyunları, drama, müzik ve görsel sanatlar istasyonları düzenlenerek ortak etkinlikler de düzenlendi. Kamp sonunda, www.gonulluol.org.tr sistemini en aktif kullanan ve en çok görev açan ve sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ilk 10 Kızılay Kadın Teşkilatına teşekkür belgeleri verildi. Tüm katılımcılara da katılım belgesi takdim edildi.   Yöneticilerin de ilgiyle takip ettiği kampa Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Genel Sekreter Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Meriç Yılmaz, Şubeler Yönetişim Ofisi Başkanı Şemsi Kamile Canbay, Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Şahin ve Gönüllü Yönetimi Direktörü Nurdal Durmuş da katılarak Kızılay Kadın Başkanlarıyla bir araya geldi.
Kızılay Kadın Teşkilatı, Türkiye genelinde şubelerde faaliyet gösteren 115 Kadın Teşkilatı Başkanının katıldığı Tematik Çalışma Kampını 2-14 Ağustos tarihlerinde Heybeliada’da gerçekleştirdi.

Kızılay Kadın Teşkilatı, Türkiye genelinde şubelerde faaliyet gösteren 115 Kadın Teşkilatı Başkanının katıldığı Tematik Çalışma Kampını 2-14 Ağustos tarihlerinde Heybeliada’da gerçekleştirdi.
 
Türkiye genelinde şube faaliyetlerinde kadınların aktif rol alması ve çalışmalara etkin şekilde katılım göstermeleri için çeşitli etkinlikler organize eden Kızılay, bu etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 2-14 Ağustos tarihleri arasında İstanbul/ Heybeliada’da gerçekleştirilen Kızılay Kadın Tematik Çalışma Kampına 1. devrede 55, 2. devrede ise 60 Kadın Başkanı katılım gösterdi. Siverek Subesi Kadin başkanimiz Dila Baydilli katilim sağladi. 


 
Kızılay Kadın Teşkilatlanma Modeli Eğitimi, Gönüllü Yönetim Sistemi Eğitimi, Sosyal Medyayı Etkin ve Etkili Kullanma Eğitimi, Uygulamalı İlk Yardım Eğitimi ve Sağlıklı Beslenme Semineri gibi eğitimlerin yapıldığı kampta ayrıca gelir getirici faaliyetler kapsamında “Geri Dönüşüm Malzemelerinden Hediyelik Tasarlama” atölyesi gerçekleştirildi. Kamp süresince katılımcı Kızılay Kadın Başkanları ile 4 oturum halinde çalıştay toplantısı gerçekleştirilerek iyi uygulama örnekleri sunumlar halinde paylaşıldı. Eğitim ve çalıştay faaliyetlerinin yanı sıra halk oyunları, drama, müzik ve görsel sanatlar istasyonları düzenlenerek ortak etkinlikler de düzenlendi. Kamp sonunda, www.gonulluol.org.tr sistemini en aktif kullanan ve en çok görev açan ve sosyal medya hesaplarını aktif kullanan ilk 10 Kızılay Kadın Teşkilatına teşekkür belgeleri verildi. Tüm katılımcılara da katılım belgesi takdim edildi.


 
Yöneticilerin de ilgiyle takip ettiği kampa Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Genel Sekreter Hüseyin Can, Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Meriç Yılmaz, Şubeler Yönetişim Ofisi Başkanı Şemsi Kamile Canbay, Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Şahin ve Gönüllü Yönetimi Direktörü Nurdal Durmuş da katılarak Kızılay Kadın Başkanlarıyla bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.