Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kazaya karışan pikap, kalas ile desteklenerek devrilmesi engellendi

SİVEREK 15.12.2021 - 14:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kazaya karışan pikap, kalas ile desteklenerek devrilmesi engellendi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada yoldan çıkarak engebeli araziye çıkan kamyonetin devrilmesi ise kalaslar yardımıyla önlendi.
  İddiaya göre, Siverek Hayvan Pazarı yolunda iki kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından yoldan çıkan kamyonetlerden biri, yol kenarındaki engebeli araziye savruldu. Aracın devrilme tehlikesini gören vatandaşlar ise ilginç bir yöntem ile aracın devrilmesini önledi. Zemin ile kamyonetin kasası arasında buldukları kalasları sıkıştıran vatandaşlar, oluşturdukları destek ile kamyonetin devrilmesini engelledi.   Maddi hasarlı kazada şans eseri ölen veya yaralan olmazken, kaza nedeniyle yol bir müddet trafiğe kapandı. Olay yerine çağrılan çekicilerin kazaya karışan pikapları yoldan çekmesiyle, yol tekrardan ulaşıma açıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada yoldan çıkarak engebeli araziye çıkan kamyonetin devrilmesi ise kalaslar yardımıyla önlendi.

  İddiaya göre, Siverek Hayvan Pazarı yolunda iki kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Kazanın ardından yoldan çıkan kamyonetlerden biri, yol kenarındaki engebeli araziye savruldu. Aracın devrilme tehlikesini gören vatandaşlar ise ilginç bir yöntem ile aracın devrilmesini önledi. Zemin ile kamyonetin kasası arasında buldukları kalasları sıkıştıran vatandaşlar, oluşturdukları destek ile kamyonetin devrilmesini engelledi.

  Maddi hasarlı kazada şans eseri ölen veya yaralan olmazken, kaza nedeniyle yol bir müddet trafiğe kapandı. Olay yerine çağrılan çekicilerin kazaya karışan pikapları yoldan çekmesiyle, yol tekrardan ulaşıma açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.