Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı: 6 yaralı

SİVEREK 06.06.2020 - 01:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı: 6 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı 3 yaralı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı 3 yaralı. Kaza Siverek-Karacadağ 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zülfikar K. Yönetimindeki 21 GF 240 aşırı hız nedeniyle ilçeye 10 kilometre mesafede takla attı. Taklanın şiddetiyle araç sürücüsü ile birlikte Fethi, Fatma ve Sakine P. yaralandı.  Bu arada Siverek Merkezden Karacadağ doğru giden Mustafa A. hakimiyetinde ki 07 GAR 82 plakalı ticari araç, kaza yapan aracı fark etmeyerek çarptı, meydana gelen ikinci kazada sürücü Mustafa ve Şeyhmus A. yaralandı.  İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma ekipleri yolda yeni kazaların olmaması için güvenlik önlemleri aldı. Siverek-Karacağ yolunda kaza nedeniyle bir saat tek şeritten trafik akışı sağlanırken, kaza yapan araçların çekicilerle yoldan kaldırılması ardından, kara yolu tekrardan trafiğe açıldı. Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı 3 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde kaza yapan otomobile, başka bir araç çarptı 3 yaralı.

Kaza Siverek-Karacadağ 10'uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zülfikar K. Yönetimindeki 21 GF 240 aşırı hız nedeniyle ilçeye 10 kilometre mesafede takla attı. Taklanın şiddetiyle araç sürücüsü ile birlikte Fethi, Fatma ve Sakine P. yaralandı. 

Bu arada Siverek Merkezden Karacadağ doğru giden Mustafa A. hakimiyetinde ki 07 GAR 82 plakalı ticari araç, kaza yapan aracı fark etmeyerek çarptı, meydana gelen ikinci kazada sürücü Mustafa ve Şeyhmus A. yaralandı. 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, Jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri yolda yeni kazaların olmaması için güvenlik önlemleri aldı. Siverek-Karacağ yolunda kaza nedeniyle bir saat tek şeritten trafik akışı sağlanırken, kaza yapan araçların çekicilerle yoldan kaldırılması ardından, kara yolu tekrardan trafiğe açıldı.

Jandarma kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.