Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kardeş kavgası kanlı bitti

GÜNCEL 29.01.2022 - 19:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kardeş kavgası kanlı bitti

Ağabey ve kardeş kavgasında kan aktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden kardeşlerden biri silahla vuruldu.
Şanlıurfa’da ağabey ve kardeş kavgasında kan aktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden kardeşlerden biri silahla vuruldu. Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 2 kardeş arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada silahın da kullanılmasıyla kardeşlerden Y. Ş., ağabeyine sinirlenerek kendini vurdu. Silah sesini duyan vatandaşların ihbar etmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi almak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.   Kaynak: Ajans Balıklıgöl
Ağabey ve kardeş kavgasında kan aktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden kardeşlerden biri silahla vuruldu.

Şanlıurfa’da ağabey ve kardeş kavgasında kan aktı. Bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga eden kardeşlerden biri silahla vuruldu.

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Seyrantepe Mahallesinde meydana gelen olayda iddiaya göre, 2 kardeş arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada silahın da kullanılmasıyla kardeşlerden Y. Ş., ağabeyine sinirlenerek kendini vurdu. Silah sesini duyan vatandaşların ihbar etmesiyle olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemi almak için çalışma başlattı. Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı.
Yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Kaynak: Ajans Balıklıgöl

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.