Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karavar Hayvan Pazarı Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

04.07.2019 - 19:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karavar Hayvan Pazarı Esnaflarıyla Bir Araya Geldi

Siverek Belediye Başkan yardımcısı Cumali Karavar, hayvan pazarında esnaflarla bir araya gelerek, yeni hayvan pazarı hakkında istişareler de bulundu.
Siverek Belediye Başkan yardımcısı  Cumali Karavar, hayvan pazarında esnaflarla bir araya gelerek, yeni hayvan pazarı hakkında istişareler de bulundu. Sabah saatlerinde pazarın yoğun olduğu saatlerde Hayvan pazarını ziyaret eden Karavar, burada esnafla bir toplantı düzenledi. Belediye tarafından yapımı hızla devam eden yeni hayvan pazarı hakkında esnafların sorun, şikayet ve tavsiyelerini dinleyen Karavar, vatandaşların taleplerini not aldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Bilindiği gibi belediyemiz tarafından yeni hayvan pazarı çalışması var ve biz bunu en kısa zamanda bitirip, artık şehir merkezine sıkışmış ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap veremez durumuna gelen bu eski hayvan pazarını boşaltmayı hedefliyoruz. Biz bunu yaparken hayvan pazarı esnaflarımızın talep ve tavsiyelerini de dikkate alıyoruz. Hiç bir şeyi olup bittiye getirmeden istişareli bir şekilde modern bir hayvan pazarı yapacağız. İşte bugünde hayvan pazarı esnafımızı ziyaret ederek, talep ve şikayetlerini dinledik. Vatandaşlarımızın akıllarında takılı kalan soruları cevapladık ve talepleri not aldık. Gelecekte profesyonel bir hayvan pazarı olması içinde görüş alışverişinde bulunduk. Hayvan pazarımızın ruhsatlandırılması ve gelecek yıllarda hayvan pazarının hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmesi gibi konuları konuştuk. Teknik heyetimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok verimli geçti. Hemşerilerimize en iyi hizmet ve yatırımları getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.
Siverek Belediye Başkan yardımcısı Cumali Karavar, hayvan pazarında esnaflarla bir araya gelerek, yeni hayvan pazarı hakkında istişareler de bulundu.

Siverek Belediye Başkan yardımcısı  Cumali Karavar, hayvan pazarında esnaflarla bir araya gelerek, yeni hayvan pazarı hakkında istişareler de bulundu.

Sabah saatlerinde pazarın yoğun olduğu saatlerde Hayvan pazarını ziyaret eden Karavar, burada esnafla bir toplantı düzenledi. Belediye tarafından yapımı hızla devam eden yeni hayvan pazarı hakkında esnafların sorun, şikayet ve tavsiyelerini dinleyen Karavar, vatandaşların taleplerini not aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar," Bilindiği gibi belediyemiz tarafından yeni hayvan pazarı çalışması var ve biz bunu en kısa zamanda bitirip, artık şehir merkezine sıkışmış ve esnaflarımızın ihtiyaçlarına cevap veremez durumuna gelen bu eski hayvan pazarını boşaltmayı hedefliyoruz. Biz bunu yaparken hayvan pazarı esnaflarımızın talep ve tavsiyelerini de dikkate alıyoruz. Hiç bir şeyi olup bittiye getirmeden istişareli bir şekilde modern bir hayvan pazarı yapacağız. İşte bugünde hayvan pazarı esnafımızı ziyaret ederek, talep ve şikayetlerini dinledik. Vatandaşlarımızın akıllarında takılı kalan soruları cevapladık ve talepleri not aldık. Gelecekte profesyonel bir hayvan pazarı olması içinde görüş alışverişinde bulunduk. Hayvan pazarımızın ruhsatlandırılması ve gelecek yıllarda hayvan pazarının hemşerilerimize en iyi şekilde hizmet verebilmesi gibi konuları konuştuk. Teknik heyetimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaret çok verimli geçti. Hemşerilerimize en iyi hizmet ve yatırımları getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.