Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Karacadağ’ın mevsimin ilk karı yağdı

SİVEREK 26.11.2020 - 10:04, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Karacadağ’ın mevsimin ilk karı yağdı

Haber: mevlüt bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sınırları içerisinde olan Karacadağ’da mevsimin il karı yağdı.
HABERİN VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sınırları içerisinde olan Karacadağ’da mevsimin il karı yağdı. Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin arasında olan 1957 rakım olan karacadağ’da mevsimin ilk karı yağdı. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla sabaha kadar devam eden kar, bölgenin tek kayak merkezinin bu bölgede olması nedeniyle kayak severlerinde yüzünü güldürdü. Geçen yıllara oranla geç yağan kar yağışının, önümüzde ki günlerce yoğunlaşması beklenirken, bölge insanı kayak sezonun başlamasını dört gözle bekliyor. Bölgedeki kar yağışını çektiği cep telefonu görüntüsüyle sosyal medyasında paylaşan Ahmet Sarısaç,” Herkesin özlemle beklediği kar yağışı gece itibarıyla başladı, herkesin gözü aydın” dedi
Haber: mevlüt bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sınırları içerisinde olan Karacadağ’da mevsimin il karı yağdı.

HABERİN VİDEOSUNU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sınırları içerisinde olan Karacadağ’da mevsimin il karı yağdı.

Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin arasında olan 1957 rakım olan karacadağ’da mevsimin ilk karı yağdı. Gece saatlerinde başlayan ve aralıklarla sabaha kadar devam eden kar, bölgenin tek kayak merkezinin bu bölgede olması nedeniyle kayak severlerinde yüzünü güldürdü.

Geçen yıllara oranla geç yağan kar yağışının, önümüzde ki günlerce yoğunlaşması beklenirken, bölge insanı kayak sezonun başlamasını dört gözle bekliyor.

Bölgedeki kar yağışını çektiği cep telefonu görüntüsüyle sosyal medyasında paylaşan Ahmet Sarısaç,” Herkesin özlemle beklediği kar yağışı gece itibarıyla başladı, herkesin gözü aydın” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.