Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kamyonun çarptığı motosiklet kül oldu: 4 yaralı

13.04.2021 - 14:21, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kamyonun çarptığı motosiklet kül oldu: 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kavşakta manevra yapmaya çalışan kamyon karşı taraftan gelen motosikleti altına aldı, motosiklet alev alev yandı. Motosikletin üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kavşakta manevra yapmaya çalışan kamyon karşı taraftan gelen  motosikleti altına aldı, motosiklet alev alev yandı. Motosikletin üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı.    Kaza Fırat Mahallesi Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı diş hastanesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ersin K, idaresinde ki 21 ABR 516 plakalı Mercedes markalı kamyon otogar kavşağı istikametine seyri sırasında Çermik yolu üzerinden karşı şeride geçmek için manevra yaptığı esnada, Otogar Kavşağı istikametinden Feribot Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan Ramazan E, İdaresindeki 21 ABE 906 plakalı motosikletin sağ yan kısmına çarptı. Çarpma sonucu motosiklet üzerinde olan sürücü Ramazan E. İle birlikte Zehra Betül E, Muhammet Eren E ve Samet E. Yaralandı. Motosiklet ise çarpmanın etkisiyle yanmaya başladı. Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye yanan motosikleti söndürürken, yaralılara ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.   Polis karayolunda başka bir kazanın olmaması için önlemler alırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kavşakta manevra yapmaya çalışan kamyon karşı taraftan gelen motosikleti altına aldı, motosiklet alev alev yandı. Motosikletin üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kavşakta manevra yapmaya çalışan kamyon karşı taraftan gelen  motosikleti altına aldı, motosiklet alev alev yandı. Motosikletin üzerinde bulunan 4 kişi yaralandı. 

  Kaza Fırat Mahallesi Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarı diş hastanesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ersin K, idaresinde ki 21 ABR 516 plakalı Mercedes markalı kamyon otogar kavşağı istikametine seyri sırasında Çermik yolu üzerinden karşı şeride geçmek için manevra yaptığı esnada, Otogar Kavşağı istikametinden Feribot Kavşağı istikametine doğru seyir halinde olan Ramazan E, İdaresindeki 21 ABE 906 plakalı motosikletin sağ yan kısmına çarptı. Çarpma sonucu motosiklet üzerinde olan sürücü Ramazan E. İle birlikte Zehra Betül E, Muhammet Eren E ve Samet E. Yaralandı. Motosiklet ise çarpmanın etkisiyle yanmaya başladı. Çevredekilerin olayı bildirmesi üzerine, olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye yanan motosikleti söndürürken, yaralılara ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  Polis karayolunda başka bir kazanın olmaması için önlemler alırken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.