Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Kaçak avcılara geçit yok

GÜNCEL 16.11.2021 - 10:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Kaçak avcılara geçit yok

Şanlıurfa’da kaçak avlanan 3 kişi suçüstü yakalandı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda kaçak avcılar hakkında gelen ihbarlar doğrultusunda, yaptığı çalışmalar neticesinde, kentin kırsal bölgelerinde kaçak avlanan 3 kişiyi tespit etti. Ekipler, kaçak avcıları, 3 av tüfeği, 1 ruhsatsız havalı tüfek ile silahla vurulmuş 3 turaç kuşu ve 3 tahtalı güvercin ile birlikte suçüstü yakaladı. Kaçak avlananlar hakkında yasal işlem başlatıldı. Habersiverek.com
Şanlıurfa’da kaçak avlanan 3 kişi suçüstü yakalandı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekipleri, son zamanlarda kaçak avcılar hakkında gelen ihbarlar doğrultusunda, yaptığı çalışmalar neticesinde, kentin kırsal bölgelerinde kaçak avlanan 3 kişiyi tespit etti. Ekipler, kaçak avcıları, 3 av tüfeği, 1 ruhsatsız havalı tüfek ile silahla vurulmuş 3 turaç kuşu ve 3 tahtalı güvercin ile birlikte suçüstü yakaladı.

Kaçak avlananlar hakkında yasal işlem başlatıldı.

Habersiverek.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.