Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İyilik Sensin Derneğinden ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı

SİVEREK 07.06.2022 - 12:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İyilik Sensin Derneğinden ihtiyaç sahibi ailelere et dağıtımı

Siverek’te faaliyet gösteren Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, kestirdiği adaklarla ihtiyaç sahibi ailelere et dağıttı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü tarafından kurulan Siverek İyilik Sensin İnsani yardım Derneği, çalışmalarına devam ediyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini yapan dernek, 90 aileye et dağıtımı gerçekleştirdi. Çalışmamalarla ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Siverek İyilik Sensin Derneği olarak, yılın 12 ayı yardım çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmak ve şeffaf bir yardım çalışmasını gerçekleştirmektir. Bizim çalışmalarımız Siverek halkı çerçevesindedir ve dernek olarak da, yardım çalışmalarımızı Siverek’e ağırlık veriyoruz. İnşallah bu yardım çalışmalarımız hayırseverler sayesinde daha da büyüyecek ve gelişecektir” dedi
Siverek’te faaliyet gösteren Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği, kestirdiği adaklarla ihtiyaç sahibi ailelere et dağıttı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir grup gönüllü tarafından kurulan Siverek İyilik Sensin İnsani yardım Derneği, çalışmalarına devam ediyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü görevini yapan dernek, 90 aileye et dağıtımı gerçekleştirdi.

Çalışmamalarla ilgili açıklamada bulunan Dernek Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Siverek İyilik Sensin Derneği olarak, yılın 12 ayı yardım çalışmalarını yapıyoruz. Amacımız hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü kurmak ve şeffaf bir yardım çalışmasını gerçekleştirmektir. Bizim çalışmalarımız Siverek halkı çerçevesindedir ve dernek olarak da, yardım çalışmalarımızı Siverek’e ağırlık veriyoruz. İnşallah bu yardım çalışmalarımız hayırseverler sayesinde daha da büyüyecek ve gelişecektir” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.