Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı kentte yaşanan intiharlar için harekete geçti

28.06.2021 - 21:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı kentte yaşanan intiharlar için harekete geçti

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, " Halkımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız" sloganıyla kentte son zamanlarda artan intihar olaylarını önlemek amacıyla çalışma başlattıklarını duyurdu.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, " Halkımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız" sloganıyla kentte son zamanlarda artan intihar olaylarını önlemek amacıyla çalışma başlattıklarını duyurdu. Şanlıurfa'da son günlerde artan intihar vakaları kentte huzursuzluk oluşturuyor. HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, kentteki intihar olaylarının önüne geçmek amacıyla geniş kapsamlı çalışma başlattı. HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada," Son zamanlarda yaşanan intihar olayları hepimizi derinden sarsıyor. Toplum olarak gencecik canlarımızı kaybediyoruz. Anne ve babaların yaşadığı acının ise tarifi yok. Ancak yaşayan bilir. Sorunu konuşup yetkilileri göreve çağırmak en kolayıdır. Kolaycılığa kaçmak erdemli bir davranış değildir. HÜDA PAR olarak, sorunu konuşmaktan ziyade çözümü konuşmayı ve çözümün de bir parçası olmayı en büyük siyasi görev biliyoruz. " ifadeleri kullanıldı. "Sorun yaşayan çocuklarınıza her türlü desteği vermeye hazırız" Açıklamanın devamında sorun yaşayan anne babalara seslenilerek, "Canlarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz ve Urfa’daki anne babalara sesleniyoruz: Sizin evlatlarınız, bizim kardeşlerimizdir. Ruhsal boşluk içinde olan, psikolojik olarak kendini iyi hmeyen, yalnızlık girdabında bocalayan, hayattaki sorunlarla baş edemediğini düşünen evlatlarınıza bir dost, bir arkadaş ve bir kardeş olarak imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm teşkilatlarımız 7/24 canla başla çalışmaya hazırdır. Sizler için İl Başkanlığımız haftanın 7 günü gece saat 22.00’a kadar açık olacaktır. Ya da bir telefonla haber verdiğiniz zaman sizleri evlerinizde ziyaret etmeye de hazırız. Yeter ki bir canımızı daha kaybetmeyelim. İnsan hayatını tüm siyasi çıkarların üzerinde görüyoruz." Açıklamanın sonundan adres ve iletişim bilgileri paylaşıldı.
HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, " Halkımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız" sloganıyla kentte son zamanlarda artan intihar olaylarını önlemek amacıyla çalışma başlattıklarını duyurdu.

HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, " Halkımız için elimizi taşın altına koymaya hazırız" sloganıyla kentte son zamanlarda artan intihar olaylarını önlemek amacıyla çalışma başlattıklarını duyurdu.
Şanlıurfa'da son günlerde artan intihar vakaları kentte huzursuzluk oluşturuyor.


HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı, kentteki intihar olaylarının önüne geçmek amacıyla geniş kapsamlı çalışma başlattı.


HÜDA PAR Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada," Son zamanlarda yaşanan intihar olayları hepimizi derinden sarsıyor. Toplum olarak gencecik canlarımızı kaybediyoruz. Anne ve babaların yaşadığı acının ise tarifi yok. Ancak yaşayan bilir. Sorunu konuşup yetkilileri göreve çağırmak en kolayıdır. Kolaycılığa kaçmak erdemli bir davranış değildir. HÜDA PAR olarak, sorunu konuşmaktan ziyade çözümü konuşmayı ve çözümün de bir parçası olmayı en büyük siyasi görev biliyoruz. " ifadeleri kullanıldı.
"Sorun yaşayan çocuklarınıza her türlü desteği vermeye hazırız"


Açıklamanın devamında sorun yaşayan anne babalara seslenilerek, "Canlarımız için elimizi taşın altına koyuyoruz ve Urfa’daki anne babalara sesleniyoruz: Sizin evlatlarınız, bizim kardeşlerimizdir. Ruhsal boşluk içinde olan, psikolojik olarak kendini iyi hmeyen, yalnızlık girdabında bocalayan, hayattaki sorunlarla baş edemediğini düşünen evlatlarınıza bir dost, bir arkadaş ve bir kardeş olarak imkânlarımız ölçüsünde her türlü desteği vermeye hazırız. Tüm teşkilatlarımız 7/24 canla başla çalışmaya hazırdır. Sizler için İl Başkanlığımız haftanın 7 günü gece saat 22.00’a kadar açık olacaktır. Ya da bir telefonla haber verdiğiniz zaman sizleri evlerinizde ziyaret etmeye de hazırız. Yeter ki bir canımızı daha kaybetmeyelim. İnsan hayatını tüm siyasi çıkarların üzerinde görüyoruz."


Açıklamanın sonundan adres ve iletişim bilgileri paylaşıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.