Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hilvan’da bir genç başından vurularak öldürüldü!

GÜNCEL 03.02.2022 - 20:16, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hilvan’da bir genç başından vurularak öldürüldü!

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde gece yarısı vurulan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde gece yarısı vurulan genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.  Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Karacurun mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre aracının önü kesilen genç başından vurularak öldürüldü. İddialara göre ilçe çıkışında bulunan işyerinde mesaisi bittiği çıkan O. Ö. İsimli şef garson hava soğuk olduğu için patronu tarafından evine bırakılmak üzere araçla yola çıktı. Karacurun Mahallesinden geçtiği sırada yolu kesilen araçta bulunan O.Ö. ve patronu olay yerinde ayrılmak istediyse de yolu kesen şahıslar araca ateş açtı.     Olay sırasında araçta bulunan O.Ö. kafasından aldığı mermi ile ağır yaralandı. Yaralanan şahıs, içerisinde bulunduğu araçla kaldırıldığı Hilvan Devlet Hastanesinde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. O.Ö.’nün cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Olay gerçekleştiği bölgede sık sık asayiş olaylarının yaşandığı ve çevredeki komşuların da bu olaylardan rahatsız olduğu iddia edildi.   Kaynak: Ajans Balıklıgöl    
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde gece yarısı vurulan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde gece yarısı vurulan genç kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.  Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Karacurun mahallesinde meydana gelen olayda iddialara göre aracının önü kesilen genç başından vurularak öldürüldü.

İddialara göre ilçe çıkışında bulunan işyerinde mesaisi bittiği çıkan O. Ö. İsimli şef garson hava soğuk olduğu için patronu tarafından evine bırakılmak üzere araçla yola çıktı. Karacurun Mahallesinden geçtiği sırada yolu kesilen araçta bulunan O.Ö. ve patronu olay yerinde ayrılmak istediyse de yolu kesen şahıslar araca ateş açtı.  
 

Olay sırasında araçta bulunan O.Ö. kafasından aldığı mermi ile ağır yaralandı. Yaralanan şahıs, içerisinde bulunduğu araçla kaldırıldığı Hilvan Devlet Hastanesinde doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

O.Ö.’nün cenazesi morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay gerçekleştiği bölgede sık sık asayiş olaylarının yaşandığı ve çevredeki komşuların da bu olaylardan rahatsız olduğu iddia edildi.  
Kaynak: Ajans Balıklıgöl  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.