Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı

14.10.2020 - 15:03, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçükbaş hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi yaralanırken 10 hayvan ise telef oldu
VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçükbaş hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi yaralanırken 10 hayvan ise telef oldu.   Kaza Siverek-Adıyaman karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çafer A. hâkimiyetindeki 34 SB 5120 plakalı Ford marka kamyonet ile Çetin S. hakimiyetindeki 63 N 0206 plakalı Ford marka kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki aracın sürücüsü ile yolculardan Kazım İ. yaralandı. Kamyonetlerde bulunan küçükbaş hayvanlardan 10 tanesi ise telef oldu. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.   Jandarma olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, ulaşımı kontrollü bir şekilde sağlarken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçükbaş hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi yaralanırken 10 hayvan ise telef oldu

VİDEOYU SEYRETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde küçükbaş hayvan yüklü 2 kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi yaralanırken 10 hayvan ise telef oldu.


  Kaza Siverek-Adıyaman karayolunun 10’uncu kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Çafer A. hâkimiyetindeki 34 SB 5120 plakalı Ford marka kamyonet ile Çetin S. hakimiyetindeki 63 N 0206 plakalı Ford marka kamyonet kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada her iki aracın sürücüsü ile yolculardan Kazım İ. yaralandı. Kamyonetlerde bulunan küçükbaş hayvanlardan 10 tanesi ise telef oldu. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


  Jandarma olay yerinde güvenlik önlemleri alarak, ulaşımı kontrollü bir şekilde sağlarken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.