Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfekçi Siverek’te

SİVEREK 25.04.2022 - 10:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Bülent Tüfekçi Siverek’te

AK Parti ilçe başkanlığınca düzenlenen iftar programına Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Başkanı Nedim Lale, Parti yönetimi ve üyeleri katıldı.
İlçenin tarihi Paşa konağında düzenlenen iftar programında konuşan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi; “ içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin içinde bulunduğu, mağfiret günlerini ve ebedi azaptan kurtuluş günlerini yaşıyoruz, bu vesile şimdiden bayramını tebrik ediyorum, biz Ak Parti ailesi olarak  Ramazan’ın  kuran ayı olduğu, rahmet ve kardeşlik ayı olduğunu biliyoruz. Biliyoruz ki aynı zamanda biraz da  helalleşme, kucaklaşma kendi aramızda ve  milletle olan bağımızı kuvvetlendirme ayı olacakta biliyoruz,  onun için fakirin fukaranın  sofrasında oluyoruz, milletin sofrasında oluyor ve milletin sesine kulak veriyoruz” dedi. Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak; “ Bugün bizleri yalnız bırakmadığı için sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz, değerli dava arkadaşlarımız zaman zaman iftar programlarında olsun, toplantılarımız da olsun birlikte olmaya çalışıyoruz, Ramazan Ayı’nın bu güzel gününde birlikte olmak mutluluk verdi hepinize teşekkür ediyorum”  dedi. İftar programı öncesi ilçede Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunan parti yönetimi ve belediye Başkanı Ayşe Çakmak, daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek bir süre görüştü, ilçenin Güzel Kuyu meydanında bulunan kıraathanede vatandaşların taleplerini dinledi.
AK Parti ilçe başkanlığınca düzenlenen iftar programına Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, İlçe Başkanı Nedim Lale, Parti yönetimi ve üyeleri katıldı.

İlçenin tarihi Paşa konağında düzenlenen iftar programında konuşan Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi; “ içinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinin içinde bulunduğu, mağfiret günlerini ve ebedi azaptan kurtuluş günlerini yaşıyoruz, bu vesile şimdiden bayramını tebrik ediyorum, biz Ak Parti ailesi olarak  Ramazan’ın  kuran ayı olduğu, rahmet ve kardeşlik ayı olduğunu biliyoruz. Biliyoruz ki aynı zamanda biraz da  helalleşme, kucaklaşma kendi aramızda ve  milletle olan bağımızı kuvvetlendirme ayı olacakta biliyoruz,  onun için fakirin fukaranın  sofrasında oluyoruz, milletin sofrasında oluyor ve milletin sesine kulak veriyoruz” dedi.

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak; “ Bugün bizleri yalnız bırakmadığı için sayın bakanımıza teşekkür ediyoruz, değerli dava arkadaşlarımız zaman zaman iftar programlarında olsun, toplantılarımız da olsun birlikte olmaya çalışıyoruz, Ramazan Ayı’nın bu güzel gününde birlikte olmak mutluluk verdi hepinize teşekkür ediyorum”  dedi.

İftar programı öncesi ilçede Gümrük ve Ticaret eski Bakanı Malatya milletvekili Bülent Tüfekçi ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunan parti yönetimi ve belediye Başkanı Ayşe Çakmak, daha sonra ilçede esnafları ziyaret ederek bir süre görüştü, ilçenin Güzel Kuyu meydanında bulunan kıraathanede vatandaşların taleplerini dinledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.