Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Gülpınar'dan Haber Siverek'e Çarpıcı Açıklamalar

11.06.2020 - 15:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Gülpınar'dan Haber Siverek'e Çarpıcı Açıklamalar

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Haber Siverek'in İnstagram canlı yayın konuğu oldu.
AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Haber Siverek'in İnstagram canlı yayın konuğu oldu. Yeni bir habercilik soluğuyla gündem belirlemeye başlayan Haber Siverek İnstagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla da kendinden söz ettirmeye başladı.  Haftada farklı konu ve konuklar ile 2 canlı yayın yapan Haber Siverek'in çarşamba akşamı konuğu Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar oldu. Haber Siverek editörlerinden Ali Rüzgar Ünüs'ün  moderatörlüğünde yapılan programda Gülpınar gündem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gelecek seçimlerde aday olup olmayacağı, Siverek'in tarihi ve turistik yerlerinin nasıl değerlendirileceği, ilçenin en büyük sorun ve çözümleri yanı sıra kendisi hakkında merak edilen birçok soruya cevap veren Gülpınar, Haber Siverek ekibini de böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı kutladı. SAYIN GÜLPINAR İLE YAPILAN PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Haber Siverek'in İnstagram canlı yayın konuğu oldu.

AB Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Haber Siverek'in İnstagram canlı yayın konuğu oldu.

Yeni bir habercilik soluğuyla gündem belirlemeye başlayan Haber Siverek İnstagram hesabı üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayınlarla da kendinden söz ettirmeye başladı.  Haftada farklı konu ve konuklar ile 2 canlı yayın yapan Haber Siverek'in çarşamba akşamı konuğu Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı ve Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar oldu. Haber Siverek editörlerinden Ali Rüzgar Ünüs'ün  moderatörlüğünde yapılan programda Gülpınar gündem ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gelecek seçimlerde aday olup olmayacağı, Siverek'in tarihi ve turistik yerlerinin nasıl değerlendirileceği, ilçenin en büyük sorun ve çözümleri yanı sıra kendisi hakkında merak edilen birçok soruya cevap veren Gülpınar, Haber Siverek ekibini de böyle bir çalışma yaptıklarından dolayı kutladı.

SAYIN GÜLPINAR İLE YAPILAN PROGRAMIN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.