Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Görsel sanat öğrencilerinden yıl sonu sergisi

SİVEREK 26.05.2022 - 12:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Görsel sanat öğrencilerinden yıl sonu sergisi

Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinden yıl sonu sergisi
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Siverek Nesibe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Görsel Sanatlar ve Çocuk Gelişimi bölümünde okuyan öğrenciler ilçenin Lezgo parkında yıl sonu sergisi düzenledi. Açılışını İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve protokol tarafından yapılan sergide, öğrenciler değişik kostümler de giyerek sergiye renk kattı. Yapılan çalışma için öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Abdullar Konak,” Okulumuzda eğitim gören Görsel Sanatlar ve Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından bu yıl boyunca yaptıkları çalışmaları bugün sergilemiş bulunmaktayız. Bu arada çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimizde kostüm çalışmasını yaparak, bu etkinliği renklendirmiş oldular. Bu kostümlerle de değişik anaokulları ziyaret edilerek, öğrenciler eğlendirilmişti. Sergimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi
Haber: Mevlüt Bayraktar-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinden yıl sonu sergisi

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Siverek Nesibe Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi,  Görsel Sanatlar ve Çocuk Gelişimi bölümünde okuyan öğrenciler ilçenin Lezgo parkında yıl sonu sergisi düzenledi.

Açılışını İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı ve protokol tarafından yapılan sergide, öğrenciler değişik kostümler de giyerek sergiye renk kattı.

Yapılan çalışma için öğretmen ve öğrencilerine teşekkür eden Okul Müdürü Abdullar Konak,” Okulumuzda eğitim gören Görsel Sanatlar ve Çocuk Gelişimi öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından bu yıl boyunca yaptıkları çalışmaları bugün sergilemiş bulunmaktayız. Bu arada çocuk gelişimi bölümü öğrencilerimizde kostüm çalışmasını yaparak, bu etkinliği renklendirmiş oldular. Bu kostümlerle de değişik anaokulları ziyaret edilerek, öğrenciler eğlendirilmişti. Sergimize katılan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.