Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Eski Belediye Başkanının oğlu sahte içkiden hayatını kaybetti

GÜNCEL 23.12.2021 - 10:49, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Eski Belediye Başkanının oğlu sahte içkiden hayatını kaybetti

Eski Kısas Beldesi Başkanının oğlu sahte içkiden yaşamını yitirdi.
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kısas Kırsal Mahallesi’nde yaşayan ve daha önce Kısas Belde başkanlığını yapan İsa Demir’in oğlu 56 yaşındaki İmam Demir, sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Demir, aldığı alkol sonrası fenalaştı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti. Sahte içki nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen İmam Demir’in 1992 yılında Doğru Yol Partisinden (DYP) Belde Başkanı seçilen ve bir dönem başkanlık yapan İsa Demir’in oğlu olduğu öğrenildi. Habersiverek
Eski Kısas Beldesi Başkanının oğlu sahte içkiden yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Kısas Kırsal Mahallesi’nde yaşayan ve daha önce Kısas Belde başkanlığını yapan İsa Demir’in oğlu 56 yaşındaki İmam Demir, sahte içki nedeniyle hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Demir, aldığı alkol sonrası fenalaştı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Demir, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Sahte içki nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen İmam Demir’in 1992 yılında Doğru Yol Partisinden (DYP) Belde Başkanı seçilen ve bir dönem başkanlık yapan İsa Demir’in oğlu olduğu öğrenildi.

Habersiverek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.