Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Elektrik tellerine temas eden Tır yandı

30.07.2020 - 18:52, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Elektrik tellerine temas eden Tır yandı

(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balya yüklü Tır, elektrik telleriyle temas edince alev alev yandı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balya yüklü Tır, elektrik telleriyle temas edince alev alev yandı Olay Siverek Şekerli kırsal Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücüsü öğrenilemeyen saman balyası yüklü Tır, mahalle arasından geçerken, sarkmış tellere temas etti. Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar saman balyalarını tutuşturdu. Yangını gören işçi ve mahalle sakinlerinin tüm çalışmalarına rağmen, Tır ve saman kül oldu. O anlar vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde vatandalar çocuklara saklanmalarını, her an Tır’ın patlayabileceğini söylüyor.
(Videolu)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balya yüklü Tır, elektrik telleriyle temas edince alev alev yandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde balya yüklü Tır, elektrik telleriyle temas edince alev alev yandı

Olay Siverek Şekerli kırsal Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre sürücüsü öğrenilemeyen saman balyası yüklü Tır, mahalle arasından geçerken, sarkmış tellere temas etti. Elektrik tellerinden çıkan kıvılcımlar saman balyalarını tutuşturdu. Yangını gören işçi ve mahalle sakinlerinin tüm çalışmalarına rağmen, Tır ve saman kül oldu. O anlar vatandaşlar cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde vatandalar çocuklara saklanmalarını, her an Tır’ın patlayabileceğini söylüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.