Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Düğün davetlileri arasında kavga çıktı: 4 yaralı

GÜNCEL 03.02.2022 - 20:39, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Düğün davetlileri arasında kavga çıktı: 4 yaralı

Düğüne katılan davetliler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı, 2 kişi ise darp edildi
Olay, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı kırsal Dereli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, düğün merasimi sırasında davetliler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma, diğer davetlilerin de karışması üzerine kavgaya dönüştü. Kavga sırasında davetlilerden 2 kişi bıçaklanarak, 2 kişide darp edilerek yaralandı. Olayın ardından ihbar üzerine düğün yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi. 4 yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sivil araç ve ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı. Jandarma, kavgaya karışan şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.  
Düğüne katılan davetliler arasında çıkan kavgada 2 kişi bıçaklanarak yaralandı, 2 kişi ise darp edildi

Olay, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine bağlı kırsal Dereli Mahallesi yakınlarında meydana geldi.

İddiaya göre, düğün merasimi sırasında davetliler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma, diğer davetlilerin de karışması üzerine kavgaya dönüştü. Kavga sırasında davetlilerden 2 kişi bıçaklanarak, 2 kişide darp edilerek yaralandı.
Olayın ardından ihbar üzerine düğün yerine çok sayıda Jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi. 4 yaralı, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından sivil araç ve ambulansla Akçakale Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Jandarma, kavgaya karışan şüphelilerin kimliklerini belirlemek için çalışma başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.