Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, URFA İÇİN SAĞLIK BAKANINA TALİMAT VERDİ

19.08.2020 - 15:26, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, URFA İÇİN SAĞLIK BAKANINA TALİMAT VERDİ

Haber Merkezi-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da hastane konusunda yaşanan sorunlar için Sağlık Bakanına talimat verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin dün başkanlık ettiği MYK ve MKYK toplantılarında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yeni tip koronavirüs ile mücadelede il bazında durumun ne olduğuna ilişkin sunum yaptı. BAKAN KOCA'YA ŞANLIURFA İÇİN "GEREKENİ YAPIN" TALİMATI Yapılan sunum sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile mücadelede iyi bir süreç yönetildiğini, önümüzdeki günlerde vaka sayılarında azalma beklediğini ifade ettiği belirtildi. Şanlıurfa'da hastane konusunda yaşanan sıkıntının da giderilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya talimat veren Erdoğan, gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.
Haber Merkezi-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'da hastane konusunda yaşanan sorunlar için Sağlık Bakanına talimat verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin dün başkanlık ettiği MYK ve MKYK toplantılarında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, yeni tip koronavirüs ile mücadelede il bazında durumun ne olduğuna ilişkin sunum yaptı.

BAKAN KOCA'YA ŞANLIURFA İÇİN "GEREKENİ YAPIN" TALİMATI

Yapılan sunum sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kovid-19 ile mücadelede iyi bir süreç yönetildiğini, önümüzdeki günlerde vaka sayılarında azalma beklediğini ifade ettiği belirtildi.

Şanlıurfa'da hastane konusunda yaşanan sıkıntının da giderilmesi için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya talimat veren Erdoğan, gerekli tedbirlerin alınacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.