Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Cheef Börek Siverek’te Şubesini Açtı

SİVEREK 04.10.2021 - 14:31, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Cheef Börek Siverek’te Şubesini Açtı

Siverek’i yepyeni tatlarla buluşturan Cheef Börek, İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı’nın katılımıyla törenle açıldı.
Siverekli iş insanı İ.Halil ve kardeşi Ömer Pekşahin’in işletmeciliğini yaptığı Cheef Börek Cafe, Siverek Camikebir Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Milli Eğitim Müdürlüğü binası yakınlarında hizmete girdi. Açılışa İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Topçu Alayı Komutanı Albay Recep Çalışkan, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mustafa Deniz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan İzol, Adıyaman Bölükyayla Belediye Başkanı Gaffari Akkuş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yapılan ikram ve açılış davetlilerden tam not aldı. Açılışta kışa bir konuşma yapan Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı,’Her geçen gün Siverek’in büyüdüğünü ve geliştiğini’ söyleyerek, ‘bu gibi işyerlerinin açılmasının sevindirici olduğunu’ söyledi. Birbirinden lezzetli tat ve lezzetler bulunuyor. Cheef Börek Cafe’de 12 çeşit börek bulunuyor. Ürünler arasında peynirli, kıymalı, pastırmalı ve ıspanaklı börekler yanında Boşnak Böreği, Boşnak Mantısı ve soğuk tatlılarda yer alıyor. Cheef Cafe serpme kahvaltı çeşidiyle de, ilçede kahvaltı sektöründe iddialı.  Geniş ve nezih bir ortamda bulunan Cafe her kesimden insanlara hitap ediyor.
Siverek’i yepyeni tatlarla buluşturan Cheef Börek, İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı’nın katılımıyla törenle açıldı.

Siverekli iş insanı İ.Halil ve kardeşi Ömer Pekşahin’in işletmeciliğini yaptığı Cheef Börek Cafe, Siverek Camikebir Mahallesi, Atatürk Bulvarı, Milli Eğitim Müdürlüğü binası yakınlarında hizmete girdi. Açılışa İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı, Topçu Alayı Komutanı Albay Recep Çalışkan, İlçe Emniyet Müdürü Özer Bilgehan, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mustafa Deniz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Hasan İzol, Adıyaman Bölükyayla Belediye Başkanı Gaffari Akkuş ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Yapılan ikram ve açılış davetlilerden tam not aldı.

Açılışta kışa bir konuşma yapan Siverek İlçe Kaymakamı Aziz Gölbaşı,’Her geçen gün Siverek’in büyüdüğünü ve geliştiğini’ söyleyerek, ‘bu gibi işyerlerinin açılmasının sevindirici olduğunu’ söyledi.

Birbirinden lezzetli tat ve lezzetler bulunuyor.

Cheef Börek Cafe’de 12 çeşit börek bulunuyor. Ürünler arasında peynirli, kıymalı, pastırmalı ve ıspanaklı börekler yanında Boşnak Böreği, Boşnak Mantısı ve soğuk tatlılarda yer alıyor. Cheef Cafe serpme kahvaltı çeşidiyle de, ilçede kahvaltı sektöründe iddialı.  Geniş ve nezih bir ortamda bulunan Cafe her kesimden insanlara hitap ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.