Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Çermikte kıraathanede silahlı kavga: Bir ölü 4 yaralı

GÜNCEL 23.05.2022 - 11:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Çermikte kıraathanede silahlı kavga: Bir ölü 4 yaralı

Çermik'te bir kıraathanede 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: Olayda bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Olay Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Tepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bir kıraathane meydana geldi. Alınan bilgilere göre iki grup arasında nedeni öğrenilemeyen sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahtan çıkan mermilerle Erhan Büyükkaya yaşamını yitirirken, olayda 4 kişi de yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.      
Çermik'te bir kıraathanede 2 grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü: Olayda bir kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Olay Diyarbakır'ın Çermik ilçesi Tepe Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bir kıraathane meydana geldi. Alınan bilgilere göre iki grup arasında nedeni öğrenilemeyen sözlü tartışma kısa sürede silahlı kavgya dönüştü. Kavgada kim tarafından ateşlendiği öğrenilemeyen silahtan çıkan mermilerle Erhan Büyükkaya yaşamını yitirirken, olayda 4 kişi de yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Çermik Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.