Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bu Belirtileri Geçirdiyseniz, Belki de Korona Virüsü Atlamışsınız

29.08.2020 - 02:08, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bu Belirtileri Geçirdiyseniz, Belki de Korona Virüsü Atlamışsınız

Bu Belirtileri Geçirdiyseniz, Belki de Korona Virüsü Atlamışsınız
Çin’de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını milyonlarca insanı mağdur etti ve milyonlarca insan içinde tehdit olmaya devam ediyor. Koronavirüs ile ilgili çalışma ve araştırmalara devam eden uzmanlar özellikle koronavirüste yakalanıp bunu fark etmeyenler için 7 belirti yayınladı. Sizlerde bu 7 belirti olduysa sizde koronavirüs atlatmış olabilirsiniz. 1- 2020 BAŞINDA KÖTÜ BİR SOĞUK ALGINLIĞI GEÇİRDİYSENİZ 2- TAT VE KOKU KAYBI YAŞADIYSANIZ 3- SEBEBİ BELİRSİZ SAÇ KAYBINDAN MÜZDARİPSENİZ 4 – BAZEN NEFES DARLIĞI ÇEKİYORSANIZ 5- GEÇMEYEN ÖKSÜRÜĞÜNÜZ VARSA 6- ÇOK YORGUN HİSSEDİYORSANIZ 7- HİÇ GEÇMEYECEK GİBİ HİSSETTİĞİNİZ ALIŞILMADIK BELİRTİLER GÖSTERİYORSANIZ
Bu Belirtileri Geçirdiyseniz, Belki de Korona Virüsü Atlamışsınız

Çin’de ortaya çıkan ve bütün dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını milyonlarca insanı mağdur etti ve milyonlarca insan içinde tehdit olmaya devam ediyor.

Koronavirüs ile ilgili çalışma ve araştırmalara devam eden uzmanlar özellikle koronavirüste yakalanıp bunu fark etmeyenler için 7 belirti yayınladı.

Sizlerde bu 7 belirti olduysa sizde koronavirüs atlatmış olabilirsiniz.

1- 2020 BAŞINDA KÖTÜ BİR SOĞUK ALGINLIĞI GEÇİRDİYSENİZ

2- TAT VE KOKU KAYBI YAŞADIYSANIZ

3- SEBEBİ BELİRSİZ SAÇ KAYBINDAN MÜZDARİPSENİZ

4 – BAZEN NEFES DARLIĞI ÇEKİYORSANIZ

5- GEÇMEYEN ÖKSÜRÜĞÜNÜZ VARSA

6- ÇOK YORGUN HİSSEDİYORSANIZ

7- HİÇ GEÇMEYECEK GİBİ HİSSETTİĞİNİZ ALIŞILMADIK BELİRTİLER GÖSTERİYORSANIZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.