Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bucak’tan Ramazan Bayramı mesajı

SİVEREK 01.05.2022 - 13:16, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bucak’tan Ramazan Bayramı mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Bucak mesajında,” On bir ayın sultanı Ramazan ayını huzur ve maneviyat içerisinde geçirerek, hoşgörünün ve sevginin ifadesi olan Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunmaktayız. Bu günler kardeşliğin, sevginin, barışın perçinleştiği günlerdir ve inşallah diğer tüm gün, ay ve yıllarımızda da bu sevgi ve hoşgörü devam eder. Bu duygu ve düşüncelerle başta Siverekli hemşerimin olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını Kutluyor, herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum” dedi
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Bucak mesajında,” On bir ayın sultanı Ramazan ayını huzur ve maneviyat içerisinde geçirerek, hoşgörünün ve sevginin ifadesi olan Ramazan Bayramına kavuşmuş bulunmaktayız. Bu günler kardeşliğin, sevginin, barışın perçinleştiği günlerdir ve inşallah diğer tüm gün, ay ve yıllarımızda da bu sevgi ve hoşgörü devam eder.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Siverekli hemşerimin olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını Kutluyor, herkese huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler diliyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.