Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bucak’tan Kadir Gecesi Mesajı

27.04.2022 - 12:10, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bucak’tan Kadir Gecesi Mesajı

Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Başkan Bucak mesajında,”  Ramazan ayıyla birlikte girdiğimiz manevi hava ile birlikte bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini de idrak etmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz. Yüce kitabımızın indiği bu eşsiz gece hürmetine, barışın, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızın her alanında öne çıkmasını diliyor, başta Siverekli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutluyorum” dedi
Siverek Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Serdal Bucak Kadir Gecesi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Bucak mesajında,”  Ramazan ayıyla birlikte girdiğimiz manevi hava ile birlikte bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesini de idrak etmenin mutluluğu ve huzurunu yaşıyoruz.

Yüce kitabımızın indiği bu eşsiz gece hürmetine, barışın, sevginin, saygının ve hoşgörünün hayatımızın her alanında öne çıkmasını diliyor, başta Siverekli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Kadir Gecesini kutluyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.