Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Bayık ‘Tüm İslam Âleminin Regaip Kandili’ni Kutlarım’

18.02.2021 - 12:00, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Bayık ‘Tüm İslam Âleminin Regaip Kandili’ni Kutlarım’

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı. Bayık Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘Ramazan-ı Şerif’in habercisi ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı komşuluk, akrabalık, merhamet ve şefkat duygularının arttığı bu mübarek aylarda kardeşlik ve huzurun artması yönünde ellerimizi Sema’ya açıp dua edelim. Bütün Dünyayı kuşatan ve Ülkemizde de etkisini gösteren Korona Virüs salgını karşısında bizlere inayetini lütfeylemesini Rabbimden diliyor, Regaip Kandilimizin Ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’ ifadelerine yer verdi.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık tüm İslam âleminin Regaip Kandili’ni kutladı.

Bayık Regaip Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında ‘Ramazan-ı Şerif’in habercisi ve üç ayların başlangıcı olan Regaip Kandili’ni idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı komşuluk, akrabalık, merhamet ve şefkat duygularının arttığı bu mübarek aylarda kardeşlik ve huzurun artması yönünde ellerimizi Sema’ya açıp dua edelim. Bütün Dünyayı kuşatan ve Ülkemizde de etkisini gösteren Korona Virüs salgını karşısında bizlere inayetini lütfeylemesini Rabbimden diliyor, Regaip Kandilimizin Ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’ ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.