Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Başkan Ayşe Çakmak’tan Ramazan Bayramı mesajı

SİVEREK 01.05.2022 - 13:19, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Başkan Ayşe Çakmak’tan Ramazan Bayramı mesajı

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Mübarek Ramazan ayına veda etmenin hüznünü yaşadıklarını belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının bitmesinin hüznünü yaşarken mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.” dedi. Mesajında bayram günlerinin çok özel günler olduğunu ifade eden Çakmak, şunları kaydetti: “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Bayramlar, dini değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.” Koronavirüs salgını nedeniyle buruk geçen günlerin geride kaldığını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Bu arada şükürler olsun ki koronavirüs nedeniyle böylesi özel günlerde sevdiklerimizden uzak kalmanın burukluğunu yaşadığımız zamanları geride bırakmış olsak da tedbirli olmakta fayda olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu duygu be düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, bayramın şehrimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.” ifadelerini kullandı.
Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Mübarek Ramazan ayına veda etmenin hüznünü yaşadıklarını belirten Başkan Ayşe Çakmak, “Başı rahmet ortası mağfiret sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayının bitmesinin hüznünü yaşarken mutluluğumuzu ve kederlerimizi paylaşma, toplum olarak kaynaşma günü olan bayrama ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Mesajında bayram günlerinin çok özel günler olduğunu ifade eden Çakmak, şunları kaydetti: “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, hoşgörü ve paylaşımın en güzel örneklerinin sergilendiği özel günlerdir. Bayramlar, dini değerlerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirine hoşgörüyle baktığı en güzel zamanlardır.”

Koronavirüs salgını nedeniyle buruk geçen günlerin geride kaldığını dile getiren Başkan Ayşe Çakmak, “Bu arada şükürler olsun ki koronavirüs nedeniyle böylesi özel günlerde sevdiklerimizden uzak kalmanın burukluğunu yaşadığımız zamanları geride bırakmış olsak da tedbirli olmakta fayda olduğunu bilmemiz gerekiyor. Bu duygu be düşüncelerle mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, bayramın şehrimize, ülkemize ve İslam alemine sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirmesini dilerim.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.