Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Bab Aşiretinden Ak Parti İl Başkanı Beyazgül’e Ziyaret

SİVEREK 17.03.2018 - 19:45, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Bab Aşiretinden Ak Parti İl Başkanı Beyazgül’e Ziyaret

Çoğunluğu Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ikamet eden, İlçenin en büyük aşiretlerinden biri olan Babi aşiretinin önde gelenlerinden oluşan 30 kişilik bir heyet Şanlıurfa AK Parti İl başkanlığına yeniden seçilen Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitimci yazar Sefer Şenbayram; “Yaklaşık otuz kişi ile birlikte ziyaret ettiğimiz AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e görevinde başarılarının devamını diledik. Bu ziyaretten oldukça memnun kalan başkan en kısa sürede iadeyi ziyarette bulunacağını Siverek’in Bablıların daha özelde Şenbayram ailesinin çocuklarının dayıları olduğunu ve kendisi için önemli olduklarını beyan etti” diye belirtti.

Çoğunluğu Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ikamet eden, İlçenin en büyük aşiretlerinden biri olan Babi aşiretinin önde gelenlerinden oluşan 30 kişilik bir heyet Şanlıurfa AK Parti İl başkanlığına yeniden seçilen Zeynel Abidin Beyazgül’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Eğitimci yazar Sefer Şenbayram; “Yaklaşık otuz kişi ile birlikte ziyaret ettiğimiz AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Sayın Zeynel Abidin Beyazgül’e görevinde başarılarının devamını diledik. Bu ziyaretten oldukça memnun kalan başkan en kısa sürede iadeyi ziyarette bulunacağını Siverek’in Bablıların daha özelde Şenbayram ailesinin çocuklarının dayıları olduğunu ve kendisi için önemli olduklarını beyan etti” diye belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.