Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Arıza gidermek için çalışan işçi, elektrik akımına kapıldı

GÜNCEL 16.02.2022 - 12:30, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Arıza gidermek için çalışan işçi, elektrik akımına kapıldı

DEDAŞ arıza ekibinde çalışan bir işçi, arızayı gidermek için çalıştığı sırada akıma kapıldı. Ağır yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.
Olay dün öğle saatlerinde Şırnak’ın Güçlü Konak İlçesinde yaşandı. Arızayı gidermeye çalışan 24 yaşındaki Levent T. akıma kapıldı. İlk müdahalesi Şırnak’ta yapılan Levent Tursun’un daha sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında yoğun bakıma alınan Levent T'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
DEDAŞ arıza ekibinde çalışan bir işçi, arızayı gidermek için çalıştığı sırada akıma kapıldı. Ağır yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

Olay dün öğle saatlerinde Şırnak’ın Güçlü Konak İlçesinde yaşandı. Arızayı gidermeye çalışan 24 yaşındaki Levent T. akıma kapıldı. İlk müdahalesi Şırnak’ta yapılan Levent Tursun’un daha sonra Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.  Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek hizmet binasında yoğun bakıma alınan Levent T'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.