Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Araştırmacı, yazar Kıratlı Siverek’te kütüphane kurdu

SİVEREK 07.06.2022 - 11:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Araştırmacı, yazar Kıratlı Siverek’te kütüphane kurdu

Bulgaristan Türk aydınlarından araştırmacı-yazar Nesrin Sipahi Kıratlı’nın destekleriyle Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan bir okulda kütüphane kuruldu.
Türkiye ve Bulgaristan’da yaptığı eğitim çalışmaları ve kitap dağıtımlarıyla kendinden söz ettiren Bulgaristan Türk aydınlarından olan araştırmacı ve yazar Nesrin Sipahi Kıratlı, Siverek Atatürk İlkokulunda, isminin verildiği kütüphane kurdu. Kütüphanenin açılışı için Siverek ilçesine gelen yazar Kıratlı, okul kapısında öğrenci ve öğretmenler tarafından güllerle karşılandı. Kütüphanenin açılışını İlçe Şube Müdürleri ile birlikte açan Kıratlı, ‘Atatürk’ün isminin olduğu bir okulda, kendi adının olduğu bir kütüphaneyi kurmanın gururunu yaşadığını’ Belirterek herkese teşekkür etti.
Bulgaristan Türk aydınlarından araştırmacı-yazar Nesrin Sipahi Kıratlı’nın destekleriyle Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan bir okulda kütüphane kuruldu.

Türkiye ve Bulgaristan’da yaptığı eğitim çalışmaları ve kitap dağıtımlarıyla kendinden söz ettiren Bulgaristan Türk aydınlarından olan araştırmacı ve yazar Nesrin Sipahi Kıratlı, Siverek Atatürk İlkokulunda, isminin verildiği kütüphane kurdu.

Kütüphanenin açılışı için Siverek ilçesine gelen yazar Kıratlı, okul kapısında öğrenci ve öğretmenler tarafından güllerle karşılandı. Kütüphanenin açılışını İlçe Şube Müdürleri ile birlikte açan Kıratlı, ‘Atatürk’ün isminin olduğu bir okulda, kendi adının olduğu bir kütüphaneyi kurmanın gururunu yaşadığını’ Belirterek herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.