Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Aç kalan yaban hayvanları için yem bırakıldı

SİVEREK 06.01.2022 - 10:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Aç kalan yaban hayvanları için yem bırakıldı

(Görüntülü)-Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle aç kalan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.
 HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Siverek ilçesi sınırlarında bulunan kar yağışının etkili olduğu 1910 rakımlı Karacadağ bölgesi ve eteklerinde kış şartlarından etkilenerek yem bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya 2 ton 140 kilo yem bıraktı. Bölgede yaban hayvanlarının aç kalmaması amacıyla Karacadağ eteklerine içerisinde yonca, sebze, arpa bulunan 2 ton 140 kilogram yem düzenli olarak doğaya bırakıldı.   Yaban hayvanlarının besin ihtiyacını gidermek amacıyla Karacadağ bölgesine yem bırakma çalışmasına katılan Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek ve beraberindekiler yem bıraktı.   Yemleme çalışmalarının belli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.
(Görüntülü)-Güneydoğu Anadolu Bölgesinde etkisini gösteren kar yağışı ve buzlanma nedeniyle aç kalan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

 HABERİN VİDEOSU İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Siverek ilçesi sınırlarında bulunan kar yağışının etkili olduğu 1910 rakımlı Karacadağ bölgesi ve eteklerinde kış şartlarından etkilenerek yem bulmakta güçlük çeken yaban hayvanları için doğaya 2 ton 140 kilo yem bıraktı. Bölgede yaban hayvanlarının aç kalmaması amacıyla Karacadağ eteklerine içerisinde yonca, sebze, arpa bulunan 2 ton 140 kilogram yem düzenli olarak doğaya bırakıldı.
  Yaban hayvanlarının besin ihtiyacını gidermek amacıyla Karacadağ bölgesine yem bırakma çalışmasına katılan Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürü Hacı Ahmet Çiçek ve beraberindekiler yem bıraktı.
  Yemleme çalışmalarının belli aralıklarla sürdürüleceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.